Samo mi2…

Jutri se z mojim predragim odpravljava sama na dopust za nekaj dni.

Najin sonček bo teh nekaj dni preživel pri svojih ljubečih in odštekanih starih starših.

Občutki ob tem so seveda mešani. Odkar je malček prišel na svet, še nisva toliko časa preživela brez njega. Vsekakor ga bova izjemno pogrešala in se vsak dan spraševala, kaj novega se je naučil, kaj počenja. Manjkalo nama bo, da naju zjutraj zbudi njegov zaspani samogovor in podobno. Hkrati s tem pa že komaj čakava, da bova imela nekaj trenutkov samo zase, da bova zares počela NIČ teh nekaj dni in se malo posvetila tudi nama. Čeprav moram reči, da se res trudiva vzdrževati najin odnos redno, pa je ob otroku to vseeno malo težje oz. časovno bolj omejeno, kot je bilo prej.

Pri vsem tem nikakor ne gre za to, da bi nama bilo kakorkoli težko ali naporno skrbeti za najinega sinka. Ravno nasprotno. To je največje veselje, ki sva ga v življenju doživela.

A starševstvo je, kljub najinemu izjemno pridnemu sončku, naporna služba in zato se brez slabe vesti, zadržkov ali pomislekov odpravljala na ta dopust. Tudi zato, ker veva, da bo malček v dobrih rokah, kjer sploh ne bo imel časa, da naju pogreša, ker se mu bo toliko dogajalo.

Res je zlata vredno, če imaš zanesljive starše, ki te na vsakem koraku spremljajo, razumejo in podpirajo. Tian ima zares najboljši babici in dedka na svetu, tako se tudi on že veseli, ko mu poveva, kam bo šel, kaj bo počenjal.

Vsi zadovoljni in srečni že odštevamo, do trenutka ko se bomo lahko odklopili, vsak na svoj način, si nabrali novih moči in potem komaj čakali, da se spet vidimo, tam, kjer je najin sonček najraje…MORJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!

Napisal/a

1 Komentar to “Samo mi2…”

 1. aleksandra says:

  Ahoj!

  Od odštekanih starih staršev en topel pozdrav tja na morje. Ne morem verjet, da imam tako pridnega vnuka. Upam, da bodo vsi ostali tudi taki…;-).
  Fant se je čist razživel, uživa v naši družbi, klepeta, čeblja, komandira, pa take, pa to……

  Kmalu se vidimo,
  lep pozdrav tja v vročino od strica Matije in od babi (ne moreva se dogovorit, kdo je potemtakem volk, če sem jaz babica…hihihi).

  Iz banje moker poljub, babi.

Pustite komentar

Morate biti prijavljeni, da lahko komentirate.