KDO SMO

Špela Šteblaj, diplomirana socialna delavka (mati štirih otrok)

Voditeljica svojega življenja in pa tudi življenj drugih, polna pametnih usmeritev, neustrašna ter ljubeča in racionalna. Izvedba idej, ki pridejo na njeno pot v življenju, je normalna posledica dejstva, da je ideja prišla…

Na kratko: Proaktivna, ne obstaja nerešljiv izziv, za vsakega (se) najde rešitev, pod kožo nežna, pravična, ljubeča, krhka vsekakor ni (blagor ji ;-)).

Sašo Novak, tehnični strokovni sodelavec, običajno tudi kuhar dobrot, da vera ne upeša (sicer pa diplomirani MBA in oče štirih otrok)

Tako prijeten mlad gospod, da ga lahko z lupo iščeš na tem svetu, pa mu ni enakega. Prišel na pot naših življenj, izjemno se je znašel, imamo ga radi in osebnostno se skoraj zdi, kot da bi mu tekla naša kri po žilah. Navdušuje nas s toplino, pripravljenostjo pomagati vedno, ob vsakem času. Predvsem pa ima svojo pot, po kateri naj hodi, zelo dobro mu gre. S svojo iznajdljivostjo in inteligenco prispeva k splošnemu dvigu kvalitete naših življenj.

Na kratko: Iznajdljiv in zaupanja vreden. Daje občutek varnosti, vedno utegne.

Matija Šteblaj, nadarjen študent

Fant je med množico ljudi, ki ga obkrožajo (sorodniki, prijatelji znanci, sošolci, sošolkami) poiskal  svoj prostor in mesto (se pa seveda zanj vsak dan tudi bori ;-)), kjer se zelo dobro počuti in kjer postaja suveren. In priznati mu je treba, da mu gre dobro od rok. Osebnostno je močan, ni pa glasen oziroma verbalno agresiven, kar mu lahko štejemo v veliko prednost. Tekom let postaja mladenič, ki že zna ubesediti svoja razmišljanja, ki zna ločiti pomembno od nepomembnega, ki se zaveda, da če v določeno situacijo ne posega ali se ne opredeli s stališčem do nje, da s tem ravno tako prispeva k morebitnim slabim, negativnim razmišljanjem, situacijam. Vrednote, kot so družina, dobrota, iskrenost, poštenost, pomoč nemočnim, mu počasi postajajo del vsakdana. Lahko bi rekli, da mu je v čast, da živi v naši sredini, kjer so mu vse te vrednote tudi dostopne.

Na kratko: Prijeten, prijazen in pameten sogovornik. Samoiniciativen in razmišljajoč, istočasno tudi igriv.