KDO SMO

Špela Novak, diplomirana socialna delavka in mati štirih otrok

Voditeljica svojega življenja in pa tudi življenj drugih, polna pametnih usmeritev, neustrašna ter ljubeča in racionalna. Izvedba idej, ki pridejo na njeno pot v življenju, je normalna posledica dejstva, da je ideja prišla… Odločna in aktivna na vseh področjih, vse cesar se loti tudi dokonča.

Na kratko: Proaktivna, ne obstaja nerešljiv izziv, za vsakega (se) najde rešitev, pod kožo nežna, pravična, ljubeča.

 

Aleksandra Lah Šteblaj, diplomirana mamica/babica in učiteljica matematike in fizike

Hodi po poti življenja, ki jo rišejo njeni otroci in vnuki. Uspešna na poslovnem področju, ki jo je odpeljalo v računalniške vode. Vseskozi je njen hobi vzgoja in izobraževanje njenih otrok. Neustrašna v mladosti, v kombinaciji z izkušnjami tekom let, je postala modra. Spregovori takrat, ko jo kdo prosi za nasvet ali kadar se ji zdi, da mora svoje stališče obelodaniti. Vztrajna in odločna ko gre za izražanje svojega mnenja in boj za pravico.

Na kratko: Modra, pod kožo krhka, pravična, ljubeča, stoji ob strani in podpira svoje bližnje vedno in povsod.

 

Katja Šteblaj, diplomirana vzgojiteljica in mama

Reševanje nemogočih situacij je za njo že skoraj nekaj vsakdanjega. Vsakokrat uspe najti “B varianto”, s katero ostane zvesta svojim idejam in vrednotam. Je osebnostno močna, ne boji se izraziti svojega mnenja in ne dopušča da bi kdo hodil po njej ali njenih bližnjih. Kombinacija logičnega razmišljanja in sočutja jo naredita v enkratno sogovornico in odlično družbo. Z njenim “ajde, gremo” odnosom se zdi, da je v njeni bližini vse mogoče.

Na kratko: Vztrajna, zanesljiva, racionalna, poskrbi zase in za bližnje, nikoli se ne preda.

 

Matija Šteblaj, nadarjeni študent matematike

Osebnostno je močan, zna ubesediti svoja razmišljanja, ter zna ločiti pomembno od nepomembnega.  Zaveda se, da če v določeno situacijo ne posega ali se ne opredeli s stališčem do nje, da s tem ravno tako prispeva k morebitnim slabim, negativnim razmišljanjem, situacijam. Vrednote, kot so družina, dobrota, iskrenost, poštenost, pomoč nemočnim so del njegovega vsakdana. Razume in vidi procese, ki jih mnogi med nami ne, zaradi česar v pogovor prinaša globino in višji pomen.

Na kratko: Prijeten, prijazen in pameten sogovornik. Samoiniciativen in razmišljajoč, istočasno tudi igriv.

 

Sašo Novak, tehnični in strokovni sodelavec (diplomirani MBA in oče štirih čudovitih otrok)

Tako prijeten mlad gospod, da ga lahko z lupo iščeš na tem svetu, pa mu ni enakega. Prišel na pot naših življenj, izjemno se je znašel in imamo ga radi. Osebnostno zelo globok človek, ki navdušuje s toplino, pripravljenostjo pomagati vedno, ob vsakem času. Predvsem pa ima svojo pot, po kateri hodi in rad hodi, zelo dobro mu gre. S svojo iznajdljivostjo in inteligenco prispeva k splošnemu dvigu kvalitete naših življenj. Moška figura, ki nam daje zgled in nas ščiti.

Na kratko: Iznajdljiv in zaupanja vreden. Daje občutek varnosti, vedno utegne.