Kdaj bo dovolj?

Uaaaaau dragi ljudje, kam so prišli? Otrok se več ne sme slikati, ker bi se morali vsi starši strinjati s tem, da njegovega otroka slikajo in da to sliko lahko vidijo tudi drugi starši otrok, ki so z njim v vrtcu/šoli. Otroci nad 18 let v srednji šoli bodo morali pisno odobriti svojim staršem vpogled v ocene itd.

KAAAAAAJJJJ??? Ali ste čisto ponoreli?

Cel smisel vrtca in šole se izgublja, ker imajo starši ‘pravice’. Še več njih pa otroci. Vzgojitelji in učitelji se več ukvarjajo z zakoni, kot pa dejansko z našimi otroki. Treba je paziti na to in ono, nekateri starši si želijo, da vzgojiteljice vsak dan napišejo za vsakega (njihovega) otroka posebej kaj je počel tisti dan v vrtcu. Kako, prosim?

Razumem, da tisti, ki niso v tem poklicu, ne vedo kaj vse je še potrebno narediti, ko niso v igralnici in učilnici. Papirologije je vedno več in to NI smisel teh poklicev. Vzgojitelji in učitelji naj bi primarno vzgajali in učili otroke, ne pa potem še ure sedeli za računalnikom in vnašali vse možne podatke. Za vas, dragi starši, ki si želite skoraj, da vpišejo še kolikokrat je otrok lulal, kakšne barve je bilo in kakšna količina…

Draga družba, mislim, da se bo potrebno globoko zamisliti ali si res tega želimo.

Sama si želim, da se ima otrok lepo in se sproti še kaj nauči. Ne pa da bom gledala v e-redovalnico za vsak plus, pojeden grozd in neopravičeno.

Katastrofa.

Umirite se s svojimi ‘pravicami’ in grožnjami z odvetniki in naštevanjem, kaj vse delajo potencialno narobe. In če imajo tako službo, so po vsej verjetnosti kvalificirani zanjo in jim ni potrebno govoriti, kako in kaj.

Kdaj bo dovolj? Ker te poklici že nekaj časa niso več v užitek, ampak samo v stres.

Napisal/a

Zaenkrat še ni komentarjev.

Pustite komentar

Morate biti prijavljeni, da lahko komentirate.