Začetek novega…

Šolarji se prihodnji teden vračajo v šolske klopi, ostali pa smo spet pred nekim novim začetkom, ko razmišljamo o spremembah, premikih, tudi novih priložnostih.

Sama zadnje čase veliko misli posvetim temu, kaj me čaka v prihodnje. Edino področje, kjer so stvari vedno znova negotove, je poslovno in seveda posledično finančno.

Na eni strani je tukaj dejstvo, da moram poskrbeti za štiri otroke, kar je precejšen zalogaj, na drugi strani pa želja po tem, da bi služila denar z nečim, kar bi me veselilo.

In vedno me je veselilo pomagati drugim, kar pa običajno zahteva denar ali pa vsaj veliko časa, ne pa da bi še tebi prineslo dovolj denarja vsaj za preživetje.

Načeloma nisem zahtevna, počela bi lahko v bistvu marsikaj, a stvari niso tako enostavne. Vsi, ki ste kdaj iskali službo (brez uporabe kakšnih vez), veste, da je to projekt, proces, ki lahko traja izredno dolgo in vmes nemalokrat vzame pogum in voljo, da bi sploh še poslal kakšno prošnjo.

Pravijo da je sreča na strani pogumnih in ker se z naslednjim tednom začenja novo šolsko leto, pa je morda pogum tisti, ki me bo pripeljal na želeno poslovno pot.

Fokus ostaja na pomoči drugim, nekaj dobrega se iz tega mora razviti 🙂

Napisal/a

Zaenkrat še ni komentarjev.

Pustite komentar

Morate biti prijavljeni, da lahko komentirate.