Vročina

Če kdo slučajno ni opazil, je te dni precej toplo v naših koncih. In če to rečem jaz, ki ponavadi poleti nosim pulover, potem je res hudo.

Spravil sem se pisati prispevek za današnji dan, ampak kmalu ugotovil, da sploh ne morem razmišljati o ničemer drugem kot o tem, kako je vroče.

Žal v našem stanovanju ni klime, tako da smo se primorani hladiti na bolj “analogne” načine kot so mrzel tuš in odpiranje oken ponoči. Slednje seveda pomeni povabiti vse komarje v bližini na večerjo.

Tako potem cel dan mislim samo o vročini in mrčesu in ne naredim skoraj nič produktivnega. Se pa vsak dan večkrat vprašam, zakaj že “iztrebiti komarje” ni bila prva ideja v sodobnem življenju.

Priznam, nisem “expert” na področju, ampak mislim, da komarji nimajo prav nobene pametne vloge v naravi. Tu so samo zato, da ti brenčijo v ušesu sredi noči in se ti skoraj zmeša vsakič posebej.

Upam, da bo vročinski val kmalu popustil, da lahko spet normalno funkcioniram. Do takrat pa se bom poskušal hladiti s petjem božičnih pesmi 😉

Napisal/a

Zaenkrat še ni komentarjev.

Pustite komentar

Morate biti prijavljeni, da lahko komentirate.