Poročena!

Dan D je prišel in odšel…bilo je nepozabno!

Najbolj pogosto vprašanje, ki ga dobivava te zadnje tedne je: »Ali je kaj drugače, zdaj ko sva poročena?«

Najbrž je odgovor na ta vprašanje precej drugačen pri tistih, za katere poroka pomeni tudi začetek skupnega življenja, ali še kakšno drugo pomembno prelomnico.

porokaZa naju, po desetih letih zveze in štirih otrocih, je ta poroka pomenila neko piko na i, zaokrožitev zadnjih desetih let, predvsem pa potrditev, znak ljubezni in povezanosti!

Kaj je drugače? Še najbolj to, da imam sedaj drugačen priimek, kar pomeni nove dokumente, novo podpisovanje in vse kar paše zraven. Imam nek večji občutek pripadnosti, partnerju oz. možu in res vesela sem, da smo sedaj družina z enakim priimkom, že takoj so se nekatere zadeve izkazale za bolj enostavne.

Kaj je drugače? Moram reči, da sem res vesela, srečna! Takoj bi to storila še enkrat, še najbolj od vsega pa bi si želela ponovno vseh ljudi na kupu in vzdušja, ki smo ga imeli na samem dogodku.

Nekateri pravijo, da ko so se poročili so se potem tudi kmalu ločili, da je bila to napaka, da če se ne bi, da bi zveza obstala. Moram reči, da tega ne razumem čisto dobro. Če si ti z osebo in gradiš odnos tako kot je treba, potem poroka tega nikakor ne more pokvariti, uničiti.

rožaKaj je drugače? Počutim se bolj odraslo 🙂 kot da moram biti zdaj bolj resna in odgovorna.

Sicer pa se imava rada tako kot prej, se pravi vsak dan bolj, veseliva se najinega poročnega potovanja, kar pomeni kar 6 čisto celih dni brez otrok in veselim se vsega, kar bo nama, kot poročenemu paru in nam kot družini, življenje še prineslo.

Napisal/a

Zaenkrat še ni komentarjev.

Pustite komentar

Morate biti prijavljeni, da lahko komentirate.