Novoletne zaobljube

Poslovili smo se od starega leta in zakorakali v novo…

Marsikdo v tem obdobju razmišlja o vsem, kar se je v preteklem letu dogajalo in si postavi cilje za naprej. Od tega je mnogo takih, ki se potem seveda teh zaobljub niti ne držijo, nekateri pa si jih ravno iz tega razloga niti ne zastavljajo več…

Večinoma si ljudje želijo, da bi bilo novo boljše od starega, redki so tisti, ki razmišljajo drugače…Sama osebno poskušam razmišljati o tem, kar je bilo pozitivnega in pa kaj novega sem se naučila, kar bom lahko v prihodnje dobro uporabila.

Torej, leto 2014 je v moje življenje prineslo novega družinskega člana, no »prinesla« sem ga kar sama 🙂 in pa še okrepilo dejstvo, da je zdravje res pomembno. Vse ostalo se da urediti tako ali drugače, samo da smo zdravi.

Poleg tega so pomembni tudi ljudje, ki jih imamo okoli sebe. Zelo znana pesem pravi All you need is love (vse kar potrebuješ je ljubezen). Pravi ljudje v moji bližini mi vsak dan znova pokažejo, da je življenje lahko lepo, če ga le hočeš videti tako.

Vedno lahko vidimo slabe ali dobre strani dogajanja, za kateri pogled se bomo odločili, je odvisno čisto samo od nas.

Ko gre za razmišljanje o prihodnosti imam kar nekaj želja, a so vse vezane nekako na finančno varnost Tisto, kar je najbolj pomembno, imam že nekaj časa in vsak dan znova sem bolj hvaležna za to.

Ena zelo pametna gospodična je rekla, da se čisto preveč obremenjujemo s preteklostjo in smo čisto preveč osredotočeni na prihodnost. Pri vsem tem pa pozabimo živeti v sedanjosti.

To je torej moja novoletna zaobljuba, bolj zavestno spremljati trenutno dogajanje, ga v celoti zaužiti in vedno videti dobro stran vsega, kar se mi bo dogajalo!

Napisal/a

Zaenkrat še ni komentarjev.

Pustite komentar

Morate biti prijavljeni, da lahko komentirate.