Morje in dva navihančka

Glede na to, da se rok mojega poroda nezadržno bliža, smo se za odhod na morje letos odločili malce prej in sicer v prejšnjem tednu.

Imeli smo res veliko srečo z vremenom, saj je bilo čisto poletno vroče, na srečo pa morje še ne tako zelo toplo, da se notri ne bi mogli ohladiti.

Moja dva sončka sta resnično uživala. Raziskovanje plaže, pa kamenčki, pa morsko življenje in čofotanje. Drugačno okolje, polno novega,…

Res pa je, kot pravi moja zlata mamica, da je dopust z majhnimi otroki običajno naporen, vsaj fizično. Tokrat je bil za nas še posebno. Sama sem imela kar nekaj fizičnih omejitev zaradi svojega stanja in visokih temperatur. Zaradi tega je moral partner skrbeti za praktično vse. In šlo mu je odlično, pa še pritoževal se ni prav nič. Hvala za to!

Malčica je ravno dobro shodila in kakšnih ograj ali česa podobnega tam ni. Premajhna pa je, da bi čisto točno razumela, do kje sme in do kje ne. Tako da je bilo res veliko letanja gori doli naokoli.

Torej resnično bi po takšnem dopustu potrebovali še dopust za okrevanje in da zares pridemo k sebi 🙂

A vse fizične napore odtehtata njun nasmeh in sreča. Kar žarela sta. S tem pa tudi midva. Odmik od vseh obveznosti in naporov je bil dobrodošel, večkrat bi morali ponoviti kaj takšnega. Morda pa še letos, če temperature ne bodo preveč peklenske in s tem previsoke za našega prihajajočega družinskega člana…

Napisal/a

Zaenkrat še ni komentarjev.

Pustite komentar

Morate biti prijavljeni, da lahko komentirate.