Prvi koraki

Naša mala sončica hodi!

Stoji že precej mesecev, tudi kakšen korak ali dva je že naredila večkrat, a ni bila še čisto prepričana vase in ko je ugotovila, da se ne drži česa oprijemljivega, je takoj poiskala kaj trdnega.

Nekaj dni nazaj pa je pogumno zakorakala in od takrat se vsak dan pozna, kako naredi več in več korakov in tudi plazenje po vseh štirih niti približno ni več tako aktualno, kot je bilo poprej in kot je sedaj hoja.

Prav veselje jo je gledati in seveda sva ob tem napredku v njenem razvoju spet neizmerno ponosna in vesela. Še posebno ko vidiš njen navihan obrazek, ker je ugotovila, da hoja in stabilno stanje na nogah prinašata povsem nove razsežnosti. Predvsem v tem, kaj vse doseže, kam vse spleza in kako nam lahko na tisoč in en način popestri dan.

Najbolj je vesela, ko kam spleza in ti ves v strahu priletiš za njo ter jo postaviš na tla, ona pa nasmešek do ušes in ob prvi priložnosti spet nazaj v višave.

Spet smo morali seveda pospraviti oz. odmakniti vse stvari še nivo višje, ampak vse za to, da sta najina sončka srečna 🙂

Napisal/a

Zaenkrat še ni komentarjev.

Pustite komentar

Morate biti prijavljeni, da lahko komentirate.