Pregled v 32. tednu nosečnosti

Sedaj sem po izračunih glede na zadnji dan menstruacije v 34. tednu nosečnosti, sodeč po velikosti otroka pa kar precej naprej od tega. Naj začnem od začetka…

V 32. tednu nosečnosti sem imela redni pregled pri ginekologu in tudi ultrazvok. V tem obdobju se še da kaj videti, po tem pa je UZ bolj nesmiseln, ker je otrok prevelik in se ne vidi več kaj dosti.

Kot že vsakič poprej, smo tudi tokrat prišli do ugotovitve, da je otrok za dva tedna večji kot naj bi bil. To zame seveda ni nič novega. Medtem ko je bil moj partner seveda navdušen in še kako ponosen, sem sama že razmišljala o tem, kako bo roditi velikega otroka.

Do sedaj sta mi moja dva sončka vse skupaj olajšala in sta prišla na svet prej, kar je pomenilo tudi, da nista bila spet tako zelo velika. Imam zelo dobre možnosti, da bo tudi tokrat tako in to bi bilo res odlično.

Po velikosti smo torej nekje v 36. tednu, kar je že kar blizu, a po predvidenem datumu poroda se zdi še vseeno tako zelo daleč.

Tudi tokrat nismo imeli težav s tem, da bi ugotovili, katerega spola je naš novi družinski član. Fantek je in če bo vsaj pol tako živahen, kot je sedaj, bo situacija še kako pestra, ko bo enkrat med nami. Če smo bili v prvi nosečnosti v tem času že pripravljeni z vsemi torbami in papirji, je tokrat daleč od tega.

A v prihodnjem tednu bomo uredili tudi to, pripravili vse potrebno in potem čakali na trenutek, ko se bo naše življenje spet spremenilo 🙂

Napisal/a

Zaenkrat še ni komentarjev.

Pustite komentar

Morate biti prijavljeni, da lahko komentirate.