Krvavenje iz nosu

Tako prva kot druga nosečnost sta seveda prinesli določene spremembe tudi na predel glave. Od bolj gostih in sijočih las, do slabšega vida in precej bolj občutljive nosne sluznice.

Vseeno pa krvavitve niso bile nikoli tako pogoste kot so tokrat.

Vsakič ko pihnem v robček, je nekaj krvi prisotne. Skoraj ni primera, da ne bi bilo tako. Sicer je res, da mi je »v potokih« kri tekla samo enkrat iz nosu. Vendar pa je to vse bolj pogosto v zadnjih dneh.

Ker sem ravno imela pregled pri ginekologu vem, da je pritisk odličen in tudi vsi ostali izvidi kažejo odlično stanje. Žal se zadevi ne morem izogniti. Manj brisati nos je nekako nemogoče. Res je, da na vse to vpliva zrak in pogostost brisanja. Zagotovo ne pomaga, če je dogajanja in pretoka skozi nos še več. Pa vendar, zadeva ni več zanemarljiva.

Nisem sicer taka, da bi prehitro komplicirala, ampak sedaj je to res že vsakodnevno prisotno in tako pogosto, da se moram vprašati, če bi morda morala bolj resno ukrepati, ali je to pač ena od »čudovitih« prednosti »blaženega« stanja, ki bo minilo. Če ne prej pa potem, ko bo čas, da otroček pride na svet.

Iz zdravstvenega vidika se na morebitne posledice ne spoznam, samo upam lahko, da čim prej mine, po možnosti brez kakšnih s tem povezanih neprijetnih dogodkov v prihodnje.

Napisal/a

Zaenkrat še ni komentarjev.

Pustite komentar

Morate biti prijavljeni, da lahko komentirate.