Coca-Cola je zakon!

Res je, malo reklame more bit, škoda da je nihče ne plača 🙂 ampak res samo zato, ker mi je resnično prišla prav. V prevelikih količinah je upam vsem jasno, da Coca-Cola ni najbolj zdrava. Pretiravanje s čimerkoli pravzaprav ni priporočljivo.

Torej… v ponedeljek me je po 10minutni divji vožnji v zatohlem avtobusu obšla slabost. Zares resna slabost, torej biti zelen, komaj dihati, bruhanje vprašanje časa slabost. Kar je pri meni pravzaprav redkost. Od vožnje mi je večkrat slabo, ampak ko je to enkrat mimo, ni kakšnih posledic, še posebno pa ne v tako hudi obliki.

Najprej sem bila mnenja, da je pač vožnja z avtobusom naredila svoje, bil je namreč resnično topel dan, kar ni bilo najbolj v pomoč in zrak v avtobusu je bil resnično slab, ne samo za nosečnico. Ko slabost kar ni popustila do večera, sem že razmišljala o kakšnih bolj konkretnih zadevah, kot je virus ali kaj v tej smeri.

Jesti mi ni pasalo prav nič, večkrat sem stala nad školjko in čakala, če bo šlo kaj iz mene. Do bruhanja sicer ni prišlo, je bila pa noč zato res dolga. V sedečem položaju pač ni namenjeno spati.

Naslednji dan počutje ni bilo preveč boljše, hrana mi še vedno ni najbolj dišala, karkoli sem poskusila, je bil en grižljaj dovolj ali preveč, tudi zgaga pri slabosti in krčih v spodnjem delu trebuha ni v pomoč. Potem pa sem poskusila spiti malce Coca-Cole. In situacija se je dejansko pomirila. Še prihodnjih nekaj dni sem ob vsakem obroku, ki jih je bilo sicer razmeroma malo, naredila nekaj požirkov in sedaj sem že spet podobna sebi.

Marsikaj mi še vedno ne paše jesti, je pa Coca-Cola dobesedno pomirila moj želodec.

Napisal/a

Zaenkrat še ni komentarjev.

Pustite komentar

Morate biti prijavljeni, da lahko komentirate.