Srečka nosečka četrtič

Pa smo spet tam…

Pričakovanje menstruacije, ki potem na vsesplošno veselje zamuja. A tokrat je bilo vseeno drugače. Namreč ker sem še dojila, nisem vedela, kdaj jo bom zares dobila in kdaj bi torej pomenilo da zamuja.

Po približni oceni sva se skupaj odločila za dan, na katerega je bilo pomembno, da izvem rezultat, ker sem se ukvarjala z res zahtevno fizično aktivnostjo, ki bi jo v primeru nosečnosti morala takoj prekiniti.

In zares jutro, clearblue, čakanje tistih nekaj sekund, ki se vlečejo kot leta in potem + 🙂

Četrta nosečnost, tretji otrok na poti.

In potem vsesplošna sreča in navdušenje. In spet strah, je vse v redu, je na pravem mestu?

Skupaj sva se odločila, da počakava, preden poveva ljudem. Najprej zato, ker sva zadevo res želela potrditi še pri ginekologu, potem pa tudi zaradi tega, ker sva vedela, da marsikdo najinega srečnega dogodka ne bo videl kot takega.

Kako je lahko nekaj, kar naju je tako osrečilo, kar je bilo načrtovano in pričakovano, narobe?

Hkrati s tem je tudi nesmiselno se obremenjevati z ljudmi, ki nas tukaj ne podpirajo. A vseeno je včasih težko od najbližjih slišati pomisleke, neodobravanje.

Splošno gledano je bil odziv res pozitiven in nekateri so me celo presenetili. Neizmerno sem hvaležna za ta mala presenečenja.

Dejstvo pa je, da se midva ne bi odločila nič drugače, pa če naju tukaj ne bi podpiral nihče ali pa čisto vsi!

V juliju torej pričakujemo še enega družinskega člana, ki se ga že sedaj veselimo.

Zanimivo je moj malček ravno nekaj dni pred pozitivnim testom vprašal: »Kdaj boš imela še kakšnega dojenčka v trebuščku mami?« In tudi on je novico sprejel z največjim navdušenjem. Okoli pa veselo razlaga: »Mi bomo imeli pa še enega dojenčka, pa še tok pa še tok (pokaže vseh 5 prstov na roki).«

Napisal/a

Zaenkrat še ni komentarjev.

Pustite komentar

Morate biti prijavljeni, da lahko komentirate.