Praznovanje otroškega rojstnega dne

V nedeljo je imel moj malček svoje praznovanje za rojstni dan. Letos sem se namreč odločila, da njegovega in mojega ločim. Tako smo v nedeljo povabili izključno njegove prijateljčke.

Ker živimo v bolj skromnem stanovanju, smo se ob tej priložnosti odločili najeti prostor za zabavo.

Moram reči, da je bila to odlična poteza. Otroci so imeli prostor za divjanje in žurko, starši pa smo se tudi lahko pogovarjali in se trudili preglasiti vse, kar se je dogajalo.

Seveda je vse skupaj naporno, a tudi vredno tega, da se je imel malček res lepo, da so marsikateri otroci jokali ob odhodu, kar seveda ni najbolje, je pa znak, da so uživali.

Moj malček je še danes govoril o tem, kako fino je bilo na žurki. Že od nedelje pa se tudi intenzivno igra z vsem, kar je dobil v dar.

Povabljeni so se res poglobili v darila, niso se ponavljali in zelo dobro zadeli tisto, kar je trenutno aktualno pri mojem sinku.

Navdušena sem bila tudi nad udeležbo, čeprav čisto vsi vendarle niso uspeli priti.

Kljub organizaciji in skrbi za vse prisotne, se je v meni spet bolj intenzivno prebudila tista otroška brezskrbnost.

Res si je potrebno večkrat vzeti čas, da se odklopimo od tega stresnega, obremenjenega, prehitrega tempa življenja. Res je potrebno vsaj malo načrtovati prihodnost, a hkrati s tem živeti tudi sedaj, za ta trenutek 🙂

Kdaj ste nazadnje vi spustili na plano otroka v sebi?

Napisal/a

Zaenkrat še ni komentarjev.

Pustite komentar

Morate biti prijavljeni, da lahko komentirate.