Hitri kredit

V zadnjem času na veliko krožijo reklame o tem, kako lahko oseba že v eni uri pridobi hitri kredit do zneska 4.500€. Nek zakon se je spremenil malo nazaj, da v dohodke sedaj štejejo praktično vse kar se redno dogaja. Tudi npr. otroški dodatek.

Vse lepo in prav, česar pa ne oglašajo na veliko (seveda) je, da morata kreditojemalec in tudi njegov delodajalec podpisati, da lahko delodajalec zadrži del plače od te osebe, in to ta  izplača direktno banki!!!!!

Seveda je kriza velika in nekateri res nimajo druge možnosti, kot da gredo oz. bodo šli v tak kredit, a če je že oseba za to, da to podpiše, kaj se zgodi ko delodajalec ni?

In kako daleč potem lahko stvari gredo, če smo natančni.

Bodo delodajalci in banke, pa še kdo vmesni, razpolagal z našim denarjem, kot se jim pač zazdi.

Seveda je tukaj v ozadju pogodba, ki določa omejitve, a to se mi resnično zdi korak krepko čez mejo.

Je to ideja, kako banke spraviti nazaj v zelene številke…ali bolano visoke obresti in preplačila z naše strani res niso dovolj?

Kreditov ne odobrijo zlahka, vsaj do sedaj jih niso, čeprav bi si s tem lahko precej dvignili finančno stanje, a tukaj so pa našli rešitev?

Res ne razumem in sem tako zgrožena, da sploh ne najdem več besed. Morda se ne zdi vsem tako, zame je to nesprejemljivo, še toliko bolj, ker nekateri res ne bodo imeli druge izbire…

Nam morajo res na vsakem koraku jemati? Ali bo kdaj kakšna uvedba novega zakona in sprememb nam v prid, ne samo da se nam vzame vse in še več, še sploh če upoštevamo, da za nastanek krize nismo krivi tisti, ki bomo vse to drago plačali… 🙁

Napisal/a

Zaenkrat še ni komentarjev.

Pustite komentar

Morate biti prijavljeni, da lahko komentirate.