UZ in 32. teden nosečnosti

Pa je prišel čas tudi za to, da spet malo pogledamo, kako se kaj naša pikica počuti tam notri.

Poleg rednih zadev, torej kilogramov, pritiska in hemoglobina, je bil tokrat spet čas za ultrazvočni pregled.

Obrnjena je že z glavo navzdol, torej v pravem položaju za prihod na svet. Poleg tega pa je ginekolog opravil tudi meritve glavice, trebuščka, stegnenice,… Po vseh meritvah se razvija v pravo smer in je že prav konkretna dečva. Sodeč po velikosti prehiteva za dobra dva tedna in je tudi že večja in težja, kot je bil njen veliki brat v tem času.

Pokazal nama je tudi obrazek, skozi celoten pregled pa je bila tako v gibanju, kot vedno. Tako da tudi tukaj ni dilem, da bi se morda premikala premalo.

Dobila sem torej nekakšno potrditev, da bo prišla prej na svet, kot pa so mi postavili rok, kar sem sama res vedela, čutila že prej.

Pričakovanje se je torej povečalo. Počasi se bliža čas, ko bo še en sonček lepšal naše dneve.

Kljub temu, da sem vse to že enkrat dala čez, da sem vse to doživela, se mi še vedno zdi čudež in resnično nepredstavljivo, kako vse to poteka.

Kako iz nekaj trenutkov intimne ljubezni med dvema, najprej nastane novo življenje, ki je v začetku samo ena pikica, fižolček na slikici in se potem razvije v malega človeka, ki raste v tebi. Potem pa začne življenje še na tem svetu, zunaj mame in zraste v čisto pravo osebo.

Neverjetno 🙂

Napisal/a

Zaenkrat še ni komentarjev.

Pustite komentar

Morate biti prijavljeni, da lahko komentirate.