Večja postelja!

Pa je prišel čas, da se naš malček preseli v večjo posteljico.

Moram reči, da nisem vedela kaj pričakovati, ali bo poskušal splezati ven ali ne, ali ga bo morda strah, se bo počutil majhnega, na vse sva bila pripravljena.

Zato sva se zadeve tudi lotila previdno. S posteljnino, ki mu je izjemno všeč, pa vse plišaste igrače smo mu dali zraven, da se ni kar izgubil tam notri.

Ko je prišel čas spanja se je večkrat sicer odločil, da on pa ne bi več spal, še preden je sploh poskusil zaspati. Vendar ni poskušal iti ven, kar me je pozitivno presenetilo.

Trajalo je eno uro, v času katere se je več ali manj v svoji novi posteljici igral in raziskoval, kaj vse lahko počne, tudi večkrat je poklical. Ni pa bilo nobenega joka, težav in na koncu je vendarle zaspal.

Sicer ima ograjico, ampak sem ponoči mislila, da bo padel dol, ker je izvajal precej akrobatske zadeve. Vendar sva zadevo rešila z večjim plišastim medvedom, ki ga je »stražil«.

Tudi zjutraj ko se je zbudil je lepo počakal v postelji in se spet začel igrati kar tam. Čeprav temu nismo namenili niti besedice.

Nova postelja torej uspešno uvedena, da lahko manjšo pripravimo za našo pikico.

Juhuhuhuuuu 🙂

Napisal/a

Zaenkrat še ni komentarjev.

Pustite komentar

Morate biti prijavljeni, da lahko komentirate.