Nuhalna svetlina

Danes je bil dan, ki sem ga kar nestrpno pričakovala. Po eni strani zato, da izvem ali je moj mali fižolček zdrav, po drugi strani pa zato, da spet ugledam ta mali čudež.

Za razliko od Tiana, ki se je za ta pregled uspel skriti in smo se kar dolgo trudili, da smo izmerili vse potrebno, so stvari tokrat potekale gladko.

Že zelo hitro po prihodu v ambulanto sem tako lahko videla moj mali čudež, ki je bil v akciji. In sicer se je odrival od sten in skorajda plaval.

Od vseh meritev, ki jih ginekolog opravi, se mi še najbolj fascinantno zdi, ko poslušaš oz. vidiš bitje tistega malega srčka, ki dela s kar 160 udarci na minuto.

Takrat se nekako zaveš, zares je tam, čisto pravo malo živo bitje, ki se skriva v tebi.

Moj predragi je bil seveda zraven in brez besed sva si delila misli, je še kaj lepšega?

Po vseh izračunih gre za izjemno zdravo malo pikico, ki se razvija in raste v skladu s pričakovanju in v okviru norm.

Jeiiiiiij!

Poleg tega dogajanja, sem na pregledu izvedela še, da imam malo nizek pritisk, dobila predviden datum poroda in pa dobila napotnice naprej za preiskave oz. odvzem krvi.

Na odvzem krvi sem se odpravila kar takoj in za razliko od mnogo prejšnjih negativnih izkušenj na zavodu za transfuzijo krvi, nisem doživela razočaranja.

Sprejeli so me takoj in v dveh minutah je bilo opravljeno. Pojasnili so mi še, da izvide pošljejo direktno h ginekologu in mi zaželeli lep dan.

Morda pa le ni vse zdravniško osebje čisto napačno 🙂

Srečna, da me je življenje obdarilo z dobrimi novicami, se tako smejim že cel dan.

Življenje je lepo, če ga le želimo videti kot takšnega!

Napisal/a

Zaenkrat še ni komentarjev.

Pustite komentar

Morate biti prijavljeni, da lahko komentirate.