Nosečniška/materinska blazina

Ne vem, kdo se je domislil te čudovite zadeve, ampak res hvala in spoštovanje.

Nekje proti polovici svoje prve nosečnosti sem v kinu gledala film, ki govori o ženski, ki v srednjih letih še nima partnerja in se zato odloči za umetno oploditev. Takoj ko oploditev uspe, spozna moškega svojega življenja. Celoten film je komedija in se vrti okrog vsega, kar nosečnost prinaša.

Takrat sem prvič videla kako in zakaj se takšna blazina uporablja. Takoj naslednji dan sem jo že kupila zase. Takrat se mi je zdela morda malce draga, vendar je brez dvoma vredna svojega denarja.

Gre torej za blazino, dolgo nekje slab meter in pol, napolnjeno z majhnimi kroglicami, ki se razporejajo v sami blazini, da res lahko najdeš pravi položaj zase in obliko same blazine. Oblikovana je v rahlem polkrogu.

To je bila moja daleč najljubša zadeva skozi prvo nosečnost, moram pa reči da je za dojenje ali karkoli povezanega z otrokom potem nisem uporabljala, ker mi kar nekako ni prišla prav.

Tokrat je že zelo hitro postala središče mojega sveta v času spanja. Čeprav ne bi mogla govoriti o tem, da se mi že pozna kakšen trebušček, pa je napetost v predelu trebuha že prisotna. Zato je tudi vedno težje najti položaj za spanje.

Brez te blazine bi najbrž veliko manj spala in bila tako še bolj naporna in utrujena, kot sem že itak v tej nosečnosti 🙂

Res je eden od čudovitih izumov za nosečnice, mamice in dojenčke.

Napisal/a

Zaenkrat še ni komentarjev.

Pustite komentar

Morate biti prijavljeni, da lahko komentirate.