Korak naprej

Še malo in naš mali korenjak bo začel hoditi v vrtec. Sama še vedno težko verjamem, kako hitro se je obrnil čas in kaj vse se nam je v tem kratkem obdobju dogajalo.

Že sam po sebi je izjemno priden mali fant, s katerim res nimamo nobenih težav. Lepo spi, vse je in je nasploh vedno nasmejan, energičen, zagnan.

Je pa v zadnjih tednih prišlo do pomembnega premika in sicer sedaj je že toliko star, da dejansko sliši, razume in tudi upošteva navodila. Na primer, ne smeš na cesto ali kaj podobnega. Sicer sem prepričana, da je pomen tega razumel že precej nazaj. Vendar pa sedaj zares tudi večinoma oz. vse bolj naredi tako, še posebno če zazna resen ton v glasu osebe, ki mu nekaj naroči.

Ta premik naprej je bil resnično pomemben za naš zadnji dopust. Ni več potrebno teči za njim, ko se kam nameni, hkrati s tem pa je tudi postal bolj samostojen. Se oddalji, ve do kam gre lahko in potem tudi pride nazaj. Seveda se občasno zgodi, da vse skupaj presliši in gre po svoje, vendar pa se pogostost tovrstnih dogodkov občutno zmanjšuje.

Res hitro raste in se razvija, nikakor ne dohajamo vsega tega, so pa ponos, navdušenje in sreča toliko večji ob vsakem napredku oz. nečem novem.

Ponos in navdušenje njegovega očka pa se je v zadnjih dneh še povečalo, ker se je najin sinek navdušil nad pesmijo legendarnih Queenov, We will rock you.

Trenutno je to komad, ki v celotni zaznamuje vsa naša potovanja z avtomobilom.

Res ima dober okus za glasbo 🙂

Napisal/a

Zaenkrat še ni komentarjev.

Pustite komentar

Morate biti prijavljeni, da lahko komentirate.