Laserski poseg – dan prej

Jutri imam laserski poseg, s katerim mi bodo odstranili oz. bolje rečeno požgali celice iz materničnega vratu, ki bi lahko bile sporne oz. nevarne…

To je rutinski poseg, brez večjega tveganja in nič kaj hudo resnega…zakaj me je potem strah?

Nikoli v življenju ni bilo praktično nič narobe z mano, nobenih zlomov ali zdravstvenih težav. Vsega kar je bilo zapletov, je bilo zagnojeno uho zaradi uhana, ker je bil premajhen za luknjico v ušesu, ki je bila na novo narejena in pa odstranitev nohta na roki. Obojega se le bežno spomnim, saj sem bila premajhna, da bi imela v mislih kakršnekoli občutke ob teh dogodkih.

In seveda porod….

Pri vsem skupaj me najbolj muči to, da izid vsega skupaj ni v mojih rokah. Nemočna sem, da bi sama poskrbela za svoje zdravje…

Čeprav poseg nima vplivov na plodnost, pa me vseeno skrbi tudi to.

Gre za zelo občutljive predele ženskega telesa in težko bi sprejela, da bi šlo kaj narobe.

Ginekološki pregledi so že sami po sebi neprijetni, čeprav so nujno potrebni in tega se dobro zavedam, kako bo potem s tem?

Čeprav vem, kako bo potekalo jutrišnje dogajanje, si hkrati težko predstavljam, kako bo vse skupaj izgledalo. Kljub vsem pozitivnim mislim, se nekje v ozadju pojavljajo tudi vsi »kaj pa čeji«.

Vsaka stvar je za nekaj dobra, kajne?

Ko bi vsaj že bilo za mano…

Napisal/a

1 Komentar to “Laserski poseg – dan prej”

  1. aleksandra says:

    Vse bo v redu. Ne skrbi! Postavi se v pozicijo, ko bo že vse za tabo, sedela boš na postelji in klicala Saškota, da te pride iskat. Pogumno! Rada te imam! Mamica!

Pustite komentar

Morate biti prijavljeni, da lahko komentirate.