Najboljše darilo!

Znašli smo se v tistem času leta, ko se zgodi največ obdarovanj… Nekatera darila so izbrana z le malo premisleka, so pa tista druga, v katere je vloženo res veliko ljubezni in poznavanja druge osebe.

Sama sem tako v zadnjih dneh doživela več presenečenj.

Najprej naj omenim, da je Sašo v vseh letih, odkar sva skupaj, prvič celo uspel pred mano obdržati skrivnost. Vedela sem, da bom dobila nekaj drugačnega, nikakor pa nisem uganila, za kaj bo šlo :-).

In že to je bil njegov osebni uspeh, ki me je presenetil, saj običajno le težko skrije, da se nekaj pripravlja.

In kaj sem dobila?

Knjigico iz slikic najinega sončka skozi njegovo prvo leto na kar 65 straneh. Zbrane so vse slikice od samega rojstva, do vseh, ki so ga prišli pogledati v prvih mesecev, in vsi prelomni dogodki.

Ob listanju sem se ponovno spomnila zadnjega leta in ob tem tudi zajokala od sreče, da imam dva taka sončka ob sebi, ki me imata rada in me osrečujeta.

Zadnje dni to knjigico večkrat vzamem v roke in si jo pogledam. Vloženo je bilo veliko truda v to. Naročena je bila iz Amerike, kar pomeni predhodno razmišljanje o tem. Poleg tega je nekaj, kar me je resnično presenetilo in razveselilo, kar pomeni, da me res zelo dobro pozna. Predvsem pa je darilce prišlo iz srca in nič ne more preseči pomena tega.

Če pogledamo finančno vrednost, sem najbrž od koga dobila tudi kaj vrednejšega, a to nikakor ne pomeni, da je bilo tisto darilo res meni pisano na kožo.

Pri obdarovanju ne gre za vrednost posameznega darila, ampak za to, da nekoga razveselimo s tem, ko ga poznamo, se spomnimo nanj in mu prinesemo nekaj, kar bo zanj imelo pomen, ozadje. Vse ostalo s časom izgubi pomen, ljubezen in naklonjenost bližnjih pa ostane in ima neprecenljiv pomen.

Želim vam čim več daril, neprecenljivih in trajnih čustvenih vrednosti!

Napisal/a

Zaenkrat še ni komentarjev.

Pustite komentar

Morate biti prijavljeni, da lahko komentirate.