Želja

Od vedno sem si želela otrok in končno je prišel čas tudi zame, da to uresničim. Sem bolj organizirana in sem že precej prej vedela, kdaj bova s partnerjem Sašom začela delati na tem. Tako kot z večino stvari v življenju, sem upala na najboljše in bila pripravljena na najslabše. Zaščite nisva uporabljala že eno leto, bila sva pač previdna.

Že naslednji dan po prvem poskusu, sem dobila menstruacijo in se pač sprijaznila s tem, da v prvo ni uspelo. Kljub temu, da le redkim uspe v prvo, ne morem reči, da nisem bila malo razočarana, a tega nisem pokazala in sem poskušala misliti pozitivno.
Pričela sem jemati tablete Tifol. Vsaka me je opomnila na to, kako se bo moje življenje spremenilo. Kako zelo? To bom šele videla.
Menstruaciji je sledila glivična okužba na intimnem predelu, ki je bila, po mojih prejšnjih izkušnjah, najhujša do sedaj. Morala sem uporabiti kar dvojno zdravljenje. Takoj zatem pa je sledilo še nekaj dni komaj zaznavnih krvavitev, kar sem takrat povezovala z agresivnim delovanjem zdravil za odpravo glivic. Kaj pa če te krvavitve niso vzrok glivic in zdravljenja le-teh?

Napisal/a

1 Komentar to “Želja”

  1. Aleksandra says:

    Joj, so mi kar solzice prišle……kako lepo…..in intimno hkrati…
    mamica tvoja, ki te ima neizmerno radaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Pustite komentar

Morate biti prijavljeni, da lahko komentirate.